

Date: October 10th, 2010

To: Production, Editorial, Sound Editorial, Warrenwood, ANEFX, Ker Sound Shanghai

From: Scott Sebert

Pages: 1

Re: "UNDERCOVERS" ADR Schedule for Episode #104 "Without My Daughter" - BLUE VERSION

Locations:

KER SOUND SHANGHAI

Studio 219, Building 4 751 Huangpi Road 200025 SHANGHAI, P.R.China Tel: ++(86-21) 63 86 52 18

WARRENWOOD STUDIOS

3825 W. Burbank Blvd Burbank, CA 91505 Contact: Jean Kleiman 818.563.1263

ANEFX

217 N. Lake Street Burbank, CA 91502 Contact: Rosanna Saffaie & Amy Polisadzhyan (818) 232-5500

Tuesday, October 12th

| TIME | LOCATION | EPISODE | ACTOR | CHARACTER | LINE COUNT | LENGTH |
|-----------------|------------|---------|-----------------|--------------|------------|-----------|
| 1:00PM - 2:00PM | WARRENWOOD | 105 | Ben Schwartz | Hoyt | 13 | 1 Hour |
| 2:00PM - 3:30PM | WARRENWOOD | 105 | Gugu Mbatha-Raw | Samantha | 19 | 1.5 Hours |
| 3:30PM - 3:45PM | WARRENWOOD | 105 | Mekia Cox | Lizzy | 3 | 15 Mins |
| 3:45PM - 4:45PM | WARRENWOOD | 105 | Josiah D. Lee | Captain Nahm | <u>10</u> | 1 Hour |

Tuesday, Oct. 12th (Los Angeles Time) / Wednesday, Oct. 13th (China Time)

SESSION IN SHANGHAI, CHINA

| SESSION IN SIGNING CHINA | | | | | | | |
|--------------------------------|-----------|---------|---------|-----------|------------|----------------|--|
| TIME | LOCATION | EPISODE | ACTOR | CHARACTER | LINE COUNT | LENGTH | |
| LA: 6:00PM PST (Tues 10.12) | KER SOUND | 105 | Joey Yu | Mr. Pak | <u>3</u> | <u>15 Mins</u> | |
| China: 9:00AM CST (Weds 10.13) | | | | | | | |

^{*}We will be supervising this session via Skype. (ISDN is not readily available in Shanghai, China where the actor is currently traveling.)

Wednesday, October 13th

| TIME | LOCATION | EPISODE | ACTOR | CHARACTER | LINE COUNT | LENGTH |
|------------------|----------|---------|--------------|---------------|------------|-----------------|
| 9:00AM - 12:00PM | ANEFX | 105 | Boris Kodjoe | Steven | 34 | 3 Hours |
| 1:15PM - 2:00PM | ANEFX | 105 | Alex Nesic | Marcel | 9 | 45 Mins |
| 2:00PM - 2:15PM | ANEFX | 105 | Simon Rhee | Kwan Park | <u>3</u> | 15 Mins |
| 2:30PM - 2:40PM | ANEFX | 105 | Kim Kim | Sun | <u>2</u> | <u>10 Mins</u> |
| 2:40PM - 3:00PM | ANEFX | 105 | Irene Choi | May | <u>4</u> | <u>20 Mins</u> |
| 3:00PM - 3:10PM | ANEFX | 105 | Arnold Chun | Tech | <u>1</u> | <u> 10 Mins</u> |
| 3:10PM - 3:20PM | ANEFX | 105 | Marcus Choi | Head Guard | <u>1</u> | <u> 10 Mins</u> |
| 3:20PM - 3:30PM | ANEFX | 105 | Sonny Kang | Airport Guard | <u>1</u> | <u> 10 Mins</u> |
| 3:30PM - 4:15PM | ANEFX | 105 | Charles Chun | Shin Won | 6 | 40 Mins |
| 4:30PM - 8:00PM | ANEFX | 105 | Loop Group | Loop Group | 41 | 3.5 Hours |

^{*** &}lt;u>Please Note:</u> Character and Actor Names that are <u>Bolded and Underlined</u> have lines in Korean. We will have a Korean speaker at the ADR sessions to help translate added/changed lines and coach the accent.